Nieuws

KS Profiel op een mooie 78ste plaats

KS Profiel staat op de 78ste plaats op de lijst met de 100 beste maakbedrijven van Nederland. De Maakindustrie 100 geeft een overzicht van de 100 best presterende mkb-maakbedrijven in Nederland, met een omzet tot een half miljard euro. Het gaat om bedrijven met een Nederlandse moederonderneming, die als afnemer een b2b-bedrijf hebben.

Succesvolle Intersolar 2017

Website4 De InterSolar is de grootste beurs ter wereld op het gebied van zonne-energie, deze vindt elk jaar plaats in München.

Succesvolle studiemiddag bij KS Profiel

Ps-renovatievloer1968 Gerolvormde profielen als alternatief voor aluminium, lasergesneden/gezette en warmgewalste profielen. KS Profiel produceert alle mogelijke gerolvormde stalen profielen.

Leerlingen Marklandcollege maken kennis met techniek

Ks%20profiel%20rondleiding3 “Mogen we deze schoenen houden, ze zitten wel lekker”, vraagt een van de leerlingen van het Marklandcollege uit Zevenbergen. Klas 2A is net aangekomen bij KS Profiel om een rondleiding te volgen door het bedrijf. In de fabriekshal zijn veiligheidsschoenen verplicht maar dat is dus “gewoon chill”.

Nieuw distributiecentrum

2016_distributiecentrum KS Profiel neemt een nieuw distributiecentrum in gebruik. Het nieuwe distributiecentrum (ruim 8000 m2) is door zijn ligging, vlakbij de vestiging in Moerdijk, een perfecte aanvulling voor het bedrijf.