Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Bovenloopkraan%20profielen

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat ga je doen?

Stalen profielen van KS Profiel kom je overal ter wereld tegen. In magazijnstellingen, kassen, solar industrie, tunnels, aanhangwagens en ga zo nog maar even door. Productoptimalisatie houdt ons in beweging en productiestroom is hierin van groot belang. Voor verschillende afdelingen zoeken wij Logistiek Medewerkers Bovenloopkraan die worden ingezet ieder in een eigen logistiek proces. Enerzijds is dat een efficiënte afvoer van de productiestroom van de productielijnen en een correcte belading van de trailers. Anderzijds is dat het lossen van trailers met stalen coils. Belangrijke hulpmiddelen hierbij zijn de bovenloopkraan en de heftruck.

Op onze locatie in Moerdijk komen ontwikkeling en productie bij elkaar samen. Op deze manier leveren wij maatwerk aan de klant. Het uitnutten van het productieproces is hierbij van groot belang. Het efficiënte verloop van de productiestroom geeft jou hierin een onmisbare rol!

Wie ben jij?

Het begeleiden van de productiestroom met precisie en structuur geeft jou enorm veel voldoening. Je draagt zorg voor een efficiënte afvoer van de geproduceerde profielen van de productie. Je geeft advies uit over het verpakken van de bundels en zorgt ervoor dat deze veilig en overzichtelijk worden opgeslagen. Het duidelijk zichtbaar markeren en picken van de orders evenals het laden van de trailers zijn voor jou een dagelijkse kost. Je hebt een uitstekende beheersing en aantoonbare ervaring met het werken met een bovenloopkraan.

Het inzetten van jouw expertise en logistieke inzicht voor de productiestroom van productielijnen, daar krijg jij energie van! Samen met jouw unit zorgen jullie voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig produceren en verpakken volgens klantspecificatie van profielen.

Op jouw CV vinden wij:

  • MBO 2 werk- en denkniveau
  • Kraancertificaat
  • Heftruckcertificaat

Vereiste vaardigheden:

  • Precisie
  • Gestructureerd kunnen werken
  • Stressbestendig
  • Juiste prioriteiten kunnen stellen

Wat je van ons kunt verwachten?

Samen staan wij sterk. Dat is hoe wij naar onze organisatie kijken. Wij laten daarom graag, naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, onze waardering aan onze medewerkers zien in de vorm van extra attenties.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

  • Een winstdelingsregeling;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een informele bedrijfscultuur; op alle afdelingen staan de deuren voor elkaar open!

Werken bij KS Profiel:

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie naar vacature@ksprofiel.com, voor informatie neem contact met de afdeling HR 0168-386240. (Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld) 

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.