Engineer

Foto%20engineering1

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Om onze klanten zo goed mogelijk op hun specifieke vragen te kunnen bedienen, ontwikkelen wij vanuit onze unit Profileertechniek de profielen die volledig aansluiten op hun wensen. Deze profielen worden als onderdeel van grotere systeemoplossingen of enkelvoudig toegepast. Als engineer ondersteun en adviseer je de afdeling verkoop op oplossingsgerichte wijze bij het bepalen van de haalbaarheid van een klantorder. Om deze profielen te kunnen produceren ontwerp je nieuwe gereedschappen, die je door je collega’s op de gereedschapsmakerij laat fabriceren. Vervolgens maak jij samen met de profileerspecialisten de prototypes van de profielen.

Wat ga je doen?

De door jou ontwikkelde gereedschappen kenmerken zich door hun vernuftige oplossingen, hoge kwaliteit en effectiviteit. Bij je ontwerpen denk je het liefst buiten de gebaande paden, waarbij je je collega’s meeneemt in je enthousiasme en je klanten verrast met de resultaten. Bij KS Profiel staat de klantvraag voorop. Daarom ontwikkelen we onze eigen machines, zodat we de technische profileermogelijkheden blijven verbreden en de efficiëntie verhogen. Ook hieraan lever jij een belangrijke bijdrage. Zo help je op jouw manier mee de belofte van KS Profiel waar te maken bij je klanten: Profile solutions you really want.

Wat kom jij brengen?

Je bent pas tevreden als de techniek doet wat jij wilt en je klanten tevreden zijn, misschien zelfs verrast zijn door de slimme oplossing die je hebt bedacht. Je creativiteit werkt aanstekelijk en je hebt lef als het gaat om nieuwe ideeën uit te proberen. Je bent dus ook niet bang om fouten te maken, want daar leer je van. Die ruimte krijg je ook bij KS Profiel.

Verder zien wij graag bij jouw sollicitatie:

  • Een afgeronde HBO of MBO+ opleiding, richting werktuigbouw;
  • Ervaring met Autocad en een 3D Cad programma, bij voorkeur Inventor;
  • Naast enthousiasme een daadkrachtige aanpak en gestructureerde en secure werkwijze;
  • Nieuwsgierigheid en een drive om dingen anders te doen.

Ook als je net je studie hebt afgerond, neem dan vooral contact met ons op voor een kennismaking!

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. Wij geloven in eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. In oplossingsgericht en buiten de gebaande paden denken en doen. En vooral in de kracht van samenwerking: met collega’s, klanten en toeleveranciers. De sfeer bij ons is informeel, creatief en tegelijk daadkrachtig en doelgericht. Wat je vandaag bedenkt kun je morgen uitvoeren. We werken commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie naar vacature@ksprofiel.com, voor informatie neem contact met de afdeling HR 0168-386240. (Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.


Trailer KS in 1 minuut Maatschappelijk Verantwoord Onze strategie