Persombouwer

_87y9417

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Als Persombouwer ben je met je team verantwoordelijk voor het bewerken van de gereedschappen die in de persen worden ingebouwd om de gatenpatronen in onze profielen te maken.

Onderstaande taken behoren  tot jouw werkzaamheden:

  • Het op efficiënte wijze demonteren van persgereedschappen.
  • Ophalen van gebruikte gereedschappen vanaf de productielijnen.
  • Volgens werkinstructies uitvoeren van onderhoud aan en controleren van gereedschappen om te bepalen of deze voldoen aan de klantspecificaties.
  • Het toepassen van de kwaliteitsprocedures en uitvoeren van de daarbij behorende handelingen.
  • Zorg dragen voor een goede werkoverdracht tussen ploegen.
  • Het bijdragen aan de continue verbetering en efficiency van het productieproces.

Wat kom jij brengen?

Een uitdagende job in een dynamische en kennis gedreven organisatie. KS Profiel biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en een winstdelingsregeling.

Van jou verwachten wij een eerlijke, ambitieuze en daadkrachtige instelling, waarbij jouw vakmanschap toegevoegde waarde gaat leveren aan onze organisatie. Relatiegericht denken en handelen m als doel gezamenlijk de wedstrijd te willen winnen. Met jou als betrokken teamspeler kunnen we als internationaal actieve onderneming samen verder bouwen aan een gezonde toekomst. Verder heb jij een:

  • Technische achtergrond op MBO niveau 2 of 3 (bijvoorbeeld opleiding als draaier/frezer of gereedschapmaker).
  • goed technisch inzicht.
  • bereid te werken in een 2-ploegendienst.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. Wij geloven in eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. In oplossingsgericht en buiten de gebaande paden denken en doen. En vooral in de kracht van samenwerking: met collega’s, klanten en toeleveranciers. De sfeer bij ons is informeel, creatief en tegelijk daadkrachtig en doelgericht. Wat je vandaag bedenkt kun je morgen uitvoeren. We werken commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.