Manager Productie

Img_20180923_135756

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te helpen realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Vanuit je eigen Business Unit Productie zorg je allereerst voor continuïteit: samen met jouw team van ongeveer 80 collega’s zie je erop toe dat onze klanten hun producten op tijd en met de juiste kwaliteit ontvangen. Je runt je Business Unit Productie als een eigen bedrijf binnen KS Profiel en wordt daarbij ondersteund door het MT. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en pakt die ook.

Klantgericht werken zit in je bloed. Daarnaast zet je je professionele ervaring, enthousiasme en ondernemerschap in om je team van teamleiders, operators en uitzendkrachten mee te nemen in de verdere ontwikkeling van de Business Unit. Je kijkt continu waar het anders en beter kan op het gebied van werkprocessen, techniek, efficiency, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Je hebt er lol in om mensen uit te dagen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en ze te laten groeien. Daarnaast ben je super helder in je wijze van aansturen. Je collega’s leren graag van je, en het hele team groeit onder jouw hoede.

Wat kom jij brengen?

 • Je bent allereerst mensgericht en collegiaal ingesteld. Dat betekent dat je weet hoe je mensen kunt motiveren, samenwerkt en organisatorisch sterk bent.
 • Je ondernemerschap is aanstekelijk; je hebt lef, denkt in kansen en bent creatief en oplossingsgericht.
 • Naast een afgeronde Hbo-opleiding heb je ongeveer 10 jaar ervaring met productieprocessen in een leidinggevende rol. Bij voorkeur natuurlijk in de metaal- of procesindustrie.
 • Je houdt van doelgericht aanpakken: je bent daarom daadkrachtig, pragmatisch en resultaatgericht, waarbij je ook vernieuwend durft te denken.
 • Werken in een internationale omgeving gaat je makkelijk af want je beheerst het Engels in woord en geschrift.

Wat kan je van ons verwachten?  

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes.

Wij bieden dan ook een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 27 vakantiedagen
 • Je krijgt de kans jezelf breed te ontwikkelen door opleidingsmogelijkheden
 • Winstdelingsregeling (na 18 maanden dienstverband)
 • Dagelijks staat er een overheerlijke lunch klaar
 • Regelmatig leuke andere extraatjes om behaalde successen te vieren

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt. 

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Mail je sollicitatie met je CV naar l.decossaux@boelenadviesgroep.nl (Deze vacature staat op exclusieve basis uit bij Boelen Adviesgroep).

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.