Profileerspecialist

Dsc00061

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te helpen realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Wij produceren stalen profielen voor diverse branches waaronder solar, warehousing, kassenbouw etc. Om er voor te zorgen dat onze profielen aan de wensen van onze klanten voldoen hebben wij jou nodig. Je bent verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig produceren van onze profielen. Zoeken naar continue verbetering van onze processen en daarmee het leveren van steeds betere en complexere profielen. Jouw technische kennis is daarbij onmisbaar.

  • Analyseren van oorzaken waarom een profiel anders uit de productielijn komt dan verwacht en vervolgens zorgdragen dat het goed komt.
  • Het initiatief nemen om er voor te zorgen dat het ombouwen van de lijnen snel en goed verloopt.
  • Het ondersteunen van de teamleiders, operators en machine ombouwers om hun taak goed uit te kunnen voeren.
  • Werken aan vermeerdering van kennis en inzicht in het  rolvormen van profielen.
  • Beoordelen van nieuwe instelschema’s en aanpassingen doorvoeren in Autocad.
  • Bijdragen aan continue verbetering van het productieproces.

Wat kom jij brengen?

  • Je hebt een MBO-opleiding niveau 3 of 4  richting metaal.
  • Heb je werkervaring die aansluit bij wat wij vragen, ben je van harte welkom te reageren.
  • Je hebt een goed technisch inzicht, bij voorkeur in het rolvormproces.
  • Je gaat werken in een 2-ploegendienst

Wat kan je van ons verwachten? 

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. Wij geloven in eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. In oplossingsgericht en buiten de gebaande paden denken en doen. En vooral in de kracht van samenwerking: met collega’s, klanten en toeleveranciers. De sfeer bij ons is informeel, creatief en tegelijk daadkrachtig en doelgericht. Wat je vandaag bedenkt kun je morgen uitvoeren. We werken commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes. 

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.