Operator

_87y9420

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Voor onze klanten produceren wij stalen profielen die kwalitatief exact aansluiten op hun wensen en technische specificaties. Als operator speel je daar een sleutelrol in. Samen met je team van 2 of 3 operators zorg je dat de profielen efficiënt en precies volgens de specificaties uit de moderne profileermachine rollen. Je kent je machine door en door en bouwt hem met je goed geoliede team vlot om voor de volgende opdracht. Aan de hand van de productie- en insteltekeningen van de werkvoorbereider stel je de machine in. Je hebt het productieproces volledig in de vingers en stelt je machine moeiteloos bij als je ziet dat dit nodig is, zodat je de kwaliteit en productiesnelheid optimaal houdt. Aanpassingen documenteer je grondig, zodat je klanten ook de volgende keer weer verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Zo help je op jouw manier mee de belofte van KS Profiel waar te maken bij je klanten: Profile solutions you really want.

Wat kom jij brengen?

Jouw kwaliteit en snelheid is het visitekaartje van KS Profiel. Je bent een gedreven vakman en een teamspeler en je hebt een flexibele werkmentaliteit. Je bent trots op je vak haalt er voldoening uit precies te weten welke specifieke wensen en eisen verschillende klanten hebben en hierop ook vlot te leveren. Je houdt van techniek en weet dat de rol van operator niet zomaar een baan is, maar een vak apart. Verder vinden we op jouw CV:

  • MBO-niveau 3, richting metaalbewerking, autotechniek of procestechniek
  • Goed technisch inzicht en ervaring met machinebediening
  • Bij voorkeur 2-3 jaar werkervaring in een productie omgeving
  • Je beheerst het lezen van technische tekeningen en het werken met een schuifmaat.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.