Besturingstechnicus

_87y9990

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Met het moderne machinepark van KS Profiel maken we uiteenlopende profieloplossingen voor onze klanten. Vanuit de unit Profileertechniek zorgen we ervoor dat onze machines als een zonnetje draaien. Daarnaast ontwikkelen we ze continu door, zodat we voorop blijven lopen in onze technische productiemogelijkheden en kwaliteit. We ontwikkelen en bouwen onze machines zelf, en daar zijn we trots op.

Als besturingstechnicus ben je verantwoordelijk voor een optimale automatisering van het productieproces. Dit houdt onder meer in dat je met de procesbesturingssystemen de productiemogelijkheden, -kwaliteit en -efficiëntie verbetert en afval nog verder wordt gereduceerd. Je werkt nauw samen met de IT-afdeling om de productie- en kantoorautomatisering te optimaliseren.

Je zorgt voor de softwarematige aansturing van het machinepark. Hierbij bedenk en schrijf je zelf inventieve software voor machines en apparatuur. De door jou geprogrammeerde installaties test je uitgebreid. Je voert gegevens en productcontroles uit en je controleert de machines op een veilige werking volgens de geldende wet- en regelgeving. Ook schrijf je de installatie- en bedieningshandleidingen voor de machines, inclusief herstelprocedures die het verlies van data bij werkzaamheden voorkomen. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het softwarematige onderhoud aan huidige installaties. Tenslotte zorg je voor periodiek onderhoud en verhelp je storingen.

Wat kom jij brengen?

Je weet snel hoe je je werk wilt doen omdat je scherp en analytisch bent, in oplossingen denkt en resultaatgericht aanpakt. Een operationeel systeem is pas het begin voor jou; je kijkt altijd hoe het beter en slimmer kan en je enthousiasme hierin is aanstekelijk. De techniek kent weinig geheimen voor je en je weet goed aan anderen uit te leggen wat er moet gebeuren en waarom. Je vindt het leuk om jouw expertise in te zetten om het productieproces weer naar een volgend niveau te tillen.

Verder zien wij op jouw CV:

  • Een elektrotechnische HBO opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau
  • Affiniteit met ICT
  • Beheersing van Autocad is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes. Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Neem dan contact op met Anita Derks, HR Adviseur (0168 - 386 266). Of mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.