Onderhoudsmonteur

Kon100927-089

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Met het moderne machinepark van KS Profiel maken we uiteenlopende profieloplossingen voor onze klanten. Vanuit de unit Profileertechniek zorgen we ervoor dat onze machines als een zonnetje draaien. Daarnaast ontwikkelen we ze continu door, zodat we voorop blijven lopen in onze technische productiemogelijkheden en kwaliteit. We ontwikkelen en bouwen onze machines zelf, en daar zijn we trots op.

Als onderhoudsmonteur help je mee om het moderne machinepark van KS Profiel in perfecte staat te houden zodat het optimaal en veilig functioneert. Dit begint bij je bijdrage aan de onderhoudsplannen, waarbij je ook voorstellen doet om het onderhoud weer een tandje beter te maken. Je houdt je dagelijks bezig met preventief onderhoud van de machines. Dat is veelzijdig werk want je bent aan het werk met de mechanische, hydraulische, pneumatische, elektrische als besturingstechnische onderdelen aan de slag. Daarbij zorg je ervoor dat het productieproces zo min mogelijk wordt verstoord. Je houdt je werkzaamheden bij in rapportages zodat de staat van onderhoud van de machines goed is gedocumenteerd. Op storingen reageer je alert en ga je zelfstandig op zoek naar de oorzaak, die je vervolgens analyseert en daadkrachtig oplost.

Je denkt en doet mee met het door ontwikkelen van de machines of onderdelen ervan, inclusief de IT tools. Hiermee draag je eraan bij dat de kwaliteit van de productie en de productiemogelijkheden verder worden verbeterd en de kans op fouten weer verder wordt teruggebracht. Denk hierbij aan het produceren van complexe afkortingen van profielen of het nog verder verhogen van de lengte nauwkeurigheid. Ook help je mee met het in bedrijf stellen van machines.

Wat kom jij brengen?

Met jouw technische kennis en kwaliteiten ben je een rots in de branding als het er even op aan komt. Je bent scherp en analytisch, weet snel tot de kern van problemen te komen evenals de weg naar de oplossing. Je durft buiten de kaders te denken als je met oplossingen bezig bent. Daarbij ben je geen betweter maar een constructief en servicegericht baken naar je collega’s toe, want dat geeft je voldoening. Tenslotte zien wij op jouw CV een technische opleiding – bij voorkeur elektrotechniek/mechatronica -  op MBO-niveau 4 of vergelijkbaar werk en denkniveau. Dit is een functie in een 3-ploegendienst.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Neem dan contact op met Anita Derks, HR Adviseur. Of mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.