Gereedschapmaker

Gereedschapmakerij

De baan die je écht wilt

Werken bij KS Profiel betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen we voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en profieloplossingen te bedenken en te maken waar onze klanten het verschil mee maken. Met in eigen huis ontwikkelde state of the art machines, eigen gereedschappen en met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

Om te helpen onze groei te realiseren, maken we graag kennis met jou.

Wat moet er gebeuren?

Als gereedschapmaker maak je alle gereedschappen die nodig zijn om de klantspecifieke stalen profielen te kunnen produceren. Conform tekening maak je nieuwe of vervangende gereedschappen.De gereedschappen zijn te verdelen in vier groepen:

  • Stempels voor het maken van uitsparingen of andere bewerkingen in het bandstaal.
  • Vormrollen om het bandstaal te rollen.
  • Correctie gereedschappen om het puntje op de i van de kwaliteit te zetten.
  • Afkort gereedschappen om het profiel op lengte te maken en eventuele nabewerkingen te maken.

De gereedschappen worden vervaardigd met CNC-gestuurde frees-, draaibanken en vonkmachines. Ook zijn er voor het eenvoudigere werk conventionele verspaanmachines. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 5 collega's en je gaat werken in een 2-ploegendienst.

Wat kom jij brengen?

Jouw kwaliteit en snelheid is het visitekaartje van KS Profiel. Je bent een gedreven vakman en een teamspeler en je hebt een flexibele werkmentaliteit. Je bent trots op je vak haalt er voldoening uit precies te weten welke specifieke wensen en eisen verschillende klanten hebben en hierop ook vlot te leveren. Je houdt van techniek en weet dat de rol van gereedschapmaker niet zomaar een baan is, maar een vak apart. Verder vinden we op jouw CV:

  • MBO-3 werk en denkniveau bij voorkeur aangevuld met de opleiding gereedschapmaker of draaier/frezer.
  • Ervaring als CNC frezer/gereedschapmaker.
  • Kunnen programmeren van CNC machines.
  • Het kunnen bedienen van draaibank, freesbank, vonk- en draadvonkmachine ( kennis en ervaring met Okuma besturing is een pré)
  • Tekening kunnen lezen.
  • Zelfstandig, accuraat en gedisciplineerd kunnen werken.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij KS Profiel betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

Werken bij KS Profiel: de baan die je écht wilt.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen over KS Profiel of de functie? Neem dan contact op met Anita Derks, HR Adviseur. Of mail je sollicitatie met je CV naar vacature@ksprofiel.com.(Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.)

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.