Nieuws

KS Profiel neemt nieuwe wals in gebruik

Web Met de ingebruikname van een nieuwe wals bij KS Profiel kunnen vanaf nu profielen worden geproduceerd met een bereik tot 1000 mm breed en 8 mm dik. Voor constructeurs in de warehousing industrie en andere sectoren waarin wordt gebouwd met koudgewalste profielen betekent dit dat er hoger, breder en voor zwaardere belasting kan worden gebouwd dan voorheen. Deze nieuwe categorie op maat gemaakte koudgewalste profielen vormen tevens een volwaardig en aantrekkelijk alternatief voor onder meer traditionele, warmgewalste H-profielen.

KS Profiel gestegen naar de 43ste plaats

_87y9427 De maakindustrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. Bij MT vindt men dat we wel wat trotser mogen zijn op onze maakbedrijven. Met het platform 'Made in NL' wil MT de kennisdeling binnen én over de sector bevorderen. Omdat ze oprecht trots zijn op de hidden champions van de maakindustrie.

LogiMAT 2019

Logo%20logimat De Internationale vakbeurs voor logistieke oplossingen en procesmanagement wordt gehouden van 19 tot 21 februari 2019 in Stuttgart.

Succesvolle studiemiddag bij KS Profiel

Ps-renovatievloer1968 Gerolvormde profielen als alternatief voor aluminium, lasergesneden/gezette en warmgewalste profielen. KS Profiel produceert alle mogelijke gerolvormde stalen profielen.

Leerlingen Marklandcollege maken kennis met techniek

Ks%20profiel%20rondleiding3 “Mogen we deze schoenen houden, ze zitten wel lekker”, vraagt een van de leerlingen van het Marklandcollege uit Zevenbergen. Klas 2A is net aangekomen bij KS Profiel om een rondleiding te volgen door het bedrijf. In de fabriekshal zijn veiligheidsschoenen verplicht maar dat is dus “gewoon chill”.