Nieuws

Succesvolle studiemiddag bij KS Profiel

Ps-renovatievloer1968 Gerolvormde profielen als alternatief voor aluminium, lasergesneden/gezette en warmgewalste profielen. KS Profiel produceert alle mogelijke gerolvormde stalen profielen.

Leerlingen Marklandcollege maken kennis met techniek

Ks%20profiel%20rondleiding3 “Mogen we deze schoenen houden, ze zitten wel lekker”, vraagt een van de leerlingen van het Marklandcollege uit Zevenbergen. Klas 2A is net aangekomen bij KS Profiel om een rondleiding te volgen door het bedrijf. In de fabriekshal zijn veiligheidsschoenen verplicht maar dat is dus “gewoon chill”.

Nieuw distributiecentrum

2016_distributiecentrum KS Profiel neemt een nieuw distributiecentrum in gebruik. Het nieuwe distributiecentrum (ruim 8000 m2) is door zijn ligging, vlakbij de vestiging in Moerdijk, een perfecte aanvulling voor het bedrijf.

TIV HARDENBERG 2016

Tiv-hb_banner-website Technische Industriële Vakbeurs verbindt spelers uit de gehele maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering en industriële automatisering

INTERSOLAR 2016

Iseurope_16_banner_ksprofielbv_144563_de_1%20bwerkt Op 22 juni zal de beurs Intersolar weer beginnen. Deze beurs is gefocussed op zonne-energie. De nieuwste ontwikkelingen zullen daar gepromoot worden.