KS Profiel op een mooie 78ste plaats

03-10-2019

KS Profiel staat op de 78ste plaats op de lijst met de 100 beste maakbedrijven van Nederland. De Maakindustrie 100 geeft een overzicht van de 100 best presterende mkb-maakbedrijven in Nederland, met een omzet tot een half miljard euro. Het gaat om bedrijven met een Nederlandse moederonderneming, die als afnemer een b2b-bedrijf hebben.

De totstandkoming

De maakindustire 100 is voor Management Team samengesteld door Mazars Berenschot Corporate Finance.

Voor de totstandkoming van deze lijst heeft MBCF eerst de 500 grootste mkb-maakindustriebedrijven geselecteerd en gerangschikt op 4 criteria. Uit deze 4 criteria zijn 4 rankings gekomen. De bedrijven hebben vervolgens punten gekregen voor hun plek op de ranking. Deze punten zijn bij elkaar opgeteld, wat een totaalscore opleverde.

De MT aan het woord:

 "De maakindustrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. Bij MT vinden we dat we wel wat trotser mogen zijn op onze maakbedrijven. Met het platform: 'Made in NL' wil het MT de kennisdeling binnen én over de sector bevorderen. Daarnaast bieden we maakbedrijven een podium om hun verhaal te vertellen. Omdat we oprecht trots zijn op de hidden champions van de maakindustrie!"